Legal

Privacy policy

Declarație de confidențialitate

Acest site web este gestionat și întreținut de consorțiul rețelelor de autorități locale și regionale al Oficiului european al Convenției primarilor, coordonat de Energy Cities și Climate Alliance și format din CEMR, EUROCITIES, FEDARENE și ICLEI Europe.

Declinarea răspunderii legale

Responsabilitatea pentru conținutul acestui site web aparține exclusiv autorilor. Acesta nu reflectă neapărat opinia Uniunii Europene. Nici Asociația Europeană pentru Creativitate și Inovare (EACI), nici Comisia Europeană nu este în niciun fel responsabilă pentru orice utilizare dată informațiilor conținute de acest site.

Politica generală în materie de date

Datele dvs. cu caracter personal sunt confidențiale și nu vor fi divulgate niciunei terțe părți fără consimțământul dvs., în conformitate cu Regulamentul general al UE privind protecția datelor (RGPD).

Politica în materie de date pentru „MyCovenant”

Semnatarii și alți membri ai Convenției primarilor ar trebui să aibă acces la secțiunea „MyCovenant”, securizată prin parolă, a site-ului web.

Vă rugăm să consultați aici politica integrală în materie de date pentru „MyCovenant”.

Cum puteți controla datele dvs. personale de contact?

Numai dvs. puteți alege ca datele dvs. de contact să apară pe site-ul web al Convenției primarilor din Europa, astfel:

      • Oricând vi se cere să vă completați profilul în secțiunea cu acces restricționat, căutați caseta care poate fi bifată pentru a indica faptul că doriți ca informațiile respective să apară pe site-ul web al Convenției primarilor din Europa.
      • Dacă ați consimțit anterior ca informațiile dvs. personale să fie afișate, vă puteți răzgândi în orice moment și puteți debifa caseta sau casetele corespunzătoare.

Asigurați-vă că ne indicați preferințele dvs. pentru orice date de contact pe care ni le împărtășiți.

Cum puteți modifica sau șterge datele dvs. cu caracter personal?

Vă puteți actualiza sau șterge datele și informațiile de contact în orice moment. Trebuie doar să vă autentificați în extranet și să vă modificați profilul în consecință (la secțiunea „Contul meu” > „Echipa mea”).

Cei care s-au abonat la listele noastre de difuzare prin e-mail își pot anula abonarea accesând linkul de la sfârșitul fiecărui e-mail trimis de eumayors.eu.

Cum vă securizăm datele cu caracter personal?

Angajamentul nostru este de a ne asigura că informațiile dvs. personale sunt în siguranță. Pentru a preveni accesul neautorizat sau divulgarea datelor, am instituit proceduri fizice, electronice și manageriale adecvate menite să protejeze și să securizeze informațiile pe care le colectăm online.

Accesul la datele dvs. cu caracter personal face obiectul unor controale stricte de securitate precum criptarea și controlul accesului. Nu împărtășim datele dvs. cu caracter personal terților fără consimțământul dvs. prealabil.

Confidențialitatea listelor noastre de difuzare prin e-mail

Menținem liste de difuzare prin e-mail pentru ca persoanele interesate și eligibile să fie informate în legătură cu subiecte importante, iar aceste persoane trebuie să solicite în mod afirmativ înscrierea pe astfel de liste.

Am configurat software-ul serverului nostru astfel încât divulgarea adreselor de e-mail ale celor care s-au abonat la listele de difuzare să fie refuzată oricărei persoane în afara celor autorizate de noi. Nu divulgăm nicio adresă de e-mail înregistrată pe site-ul web.

Totuși, întrucât nu noi suntem autorii software-ului, nu ne asumăm răspunderea pentru orice erori de software în păstrarea anonimatului abonaților.

Declinarea responsabilității

Responsabilitatea pentru ceea ce se completează în secțiunea cu acces restricționat aparține fiecărui utilizator în parte. Numai dvs. sunteți responsabil pentru conținutul profilului dvs. vizibil pe site-ul web al Convenției primarilor din Europa. Nu ne asumăm răspunderea pentru orice utilizare dată informațiilor conținute de acest site. Prin urmare, nu suntem responsabili pentru acțiunile terților, pentru conținutul site-urilor lor sau pentru orice produse ori servicii pe care le-ar putea oferi.

Contactați-ne în legătură cu politica noastră de confidențialitate

Dacă aveți orice nelămuriri sau întrebări despre această politică de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa de-email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.