Aderați ca și coordonator

Convenția primarilor aduce laolaltă toate nivelurile de guvernanță, precum și organizațiile, agențiile și asociațiile de sprijin relevante pentru a se alătura inițiativei și a ajuta la accelerarea acțiunilor locale privind clima și energia. Aflați mai jos mai multe detalii despre cum vă puteți alătura.

Coordonatorii Convenției se pot angaja să sprijine semnatarii din sfera lor geografică într-o mulțime de moduri diferite. Inclusiv: Promovarea Convenției primarilor, sprijin tehnic și/sau financiar pentru elaborarea și implementarea planurilor de acțiune privind energia durabilă și clima, stabilirea de relații între semnatarii Convenției. Toate activitățile relevante care sprijină acțiunile locale în materie de climă și energie. Aflați mai multe detalii aici.


Cine este eligibil?

Provinciile, regiunile, ministerele, zonele metropolitane, grupările de autorități locale, ministerele naționale... Orice autoritate publică care se angajează oficial să ofere îndrumare strategică și sprijin financiar și tehnic semnatarilor Convenției va fi recunoscută oficial drept coordonator al Convenției.

Dacă aveți nevoie de clarificări suplimentare, vă rugăm să contactați serviciul de asistență pentru coordonatorii Convenției la adresa coordinators@eumayors.eu.

Lista coordonatorilor

Cum vă puteți alătura?

Administrațiile publice interesate să obțină statutul de coordonator al Convenției ar trebui să urmeze pașii de mai jos:

PASUL 1

Completați și transmiteți formularul online de înregistrare pentru o verificare inițială a eligibilității

PASUL 2

După confirmarea eligibilității, completați și semnați declarația de angajament trimisă de Oficiul pentru Convenția primarilor

PASUL 3

După primirea declarației de angajament semnate, Oficiul pentru Convenția primarilor va crea un profil online pentru administrația dvs. Acesta vă va permite să participați activ la comunitatea Convenției primarilor și vă va ajuta să sprijiniți mai bine semnatarii dvs. asociați.

De ce să vă alăturați?

Există numeroase avantaje aduse de statutul de coordonator al Convenției:

Când să vă alăturați?

Coordonatorii Convenției se pot alătura oricând Convenției primarilor privind clima și energia prin intermediul formularului de înregistrare disponibil în dreapta paginii.