Coordonatori

Provincii, regiuni, ministere, agenții de energie naționale, zone metropolitane, grupări de autorități publice... coordonatorii Convenției sunt autorități publice în măsură să ofere îndrumare strategică și sprijin tehnic și financiar semnatarilor Convenției primarilor și municipalităților care doresc să adere la aceasta.

Pe lângă asistența financiară, coordonatorii Convenției sprijină, de obicei, semnatarii în realizarea unui inventar al emisiilor de CO2 și /sau a unei evaluări a riscurilor climatice, precum și în pregătirea și implementarea planurilor lor de acțiune privind energia durabilă și clima.

- Coordonatorii teritoriali ai Convenției sunt autorități descentralizate, cum ar fi regiunile, provinciile sau grupările de autorități locale.
- Coordonatorii naționali ai Convenției sunt organisme publice naționale, cum ar fi ministerele sau agențiile de energie naționale.

Comisia Europeană îi recunoaște ca aliați importanți pentru a sprijini semnatarii Convenției primarilor să își ducă la îndeplinire angajamentele și pentru a spori impactul Convenției.


Aderare în calitate de coordonator


CĂUTARE AVANSATĂ Ștergeți toate


208 Rezultate găsite

Articole/pagină