Aderați ca suporter

The Covenant of Mayors welcome all governance levels, as well as relevant support organisation, agencies and associations to join the initiative and help to fast-track local climate and energy action. See below for more details on how you can join.

Suporterii Convenției sunt definiți ca organizații non-profit (asociații de autorități locale și regionale, rețele, agenții de energie locale și regionale etc.) având capacitatea de a promova Convenția primarilor și de a mobiliza și sprijini membrii lor și/sau administrațiile locale pentru îndeplinirea obiectivelor Convenției primarilor.

Aceștia acționează în cadrul teritoriilor lor și în domeniile lor de expertiză (de ex. energie, mediu, apă, aer etc.) și la diferite niveluri de guvernanță (de ex. european, național, regional sau local) pentru a promova inițiativa Convenția primarilor și a sprijini semnatarii acesteia. Suporterii Convenții au cunoștințe aprofundate despre cadrul normativ, legislativ și financiar în care operează – fie la nivel local, regional, național sau european – și au o plasare ideală pentru a le oferi semnatarilor o consiliere adaptată și pentru a identifica sinergiile cu inițiativele existente.


Cine este eligibil?

Rețelele și asociațiile de autorități locale și regionale, federațiile europene, agențiile tematice locale și regionale (energie/mediu) se pot alătura ca suporteri ai Convenției.

Dacă aveți nevoie de mai multe informații, vă rugăm să contactați serviciul de asistență pentru suporterii Convenției la adresa supporters@eumayors.eu.

Lista suporterilor

Cum vă puteți alătura?

Rețelele de autorități locale interesate să obțină statutul de suporter al Convenției ar trebui să urmeze pașii de mai jos:

PASUL 1

Completați și transmiteți formularul online de înregistrare pentru o verificare inițială a eligibilității

PASUL 2

După confirmarea eligibilității, completați și semnați declarația de angajament trimisă de Oficiul pentru Convenția primarilor

PASUL 3

După primirea declarației de angajament completate corespunzător și semnate, Oficiul pentru Convenția primarilor va crea un profil online pentru organizația dvs. Acesta vă va permite să participați activ la comunitatea Convenției primarilor și vă va ajuta să sprijiniți mai bine semnatarii dvs. asociați.

De ce să vă alăturați?

Când să vă alăturați?

Suporterii Convenției se pot alătura oricând Convenției primarilor privind clima și energia prin intermediul formularului de înregistrare disponibil în dreapta paginii.