Illustration PASUL 2: Transmiterea planului dvs. de acțiune

În calitate de semnatar al Convenției Primarilor vă angajați să transmiteți, în maximum doi ani de la decizia oficială de aderare la Convenție, planul d-voastră de acțiune privind energia durabilă și clima.

PAEDC-ul d-voastră trebuie să fie aprobat de Consiliul local și încărcat în limba d-voastră oficială (sau în limba engleză) folosind sistemul de transmitere online disponibil prin Convenția mea (acces cu parolă). Trebuie, în același timp, să completați formularul-model PAEDC în limba engleză. Acesta vă permite să rezumați rezultatele inventarului d-voastră de referință al emisiilor (IRE) și ale evaluării vulnerabilităților și a riscurilor (EVR), precum și elementele cheie ale PAEDC-ului.

După ce a fost transmis, Centrul Comun de Cercetare (CCC) va verifica concordanța datelor. Odată aprobat formularul-model PAEDC, punctele esențiale ale informațiilor oferite vor fi publicate pe site-ul web al Convenției primarilor în cadrul profilului d-voastră de semnatar. Acum aveți posibilitatea de a compara acțiunile d-voastră și progresele înregistrate cu cele ale altor semnatari.

Întrebări?

Pentru mai multe informații, vizitați pagina Întrebări frecvente a secțiunii „SPRIJIN”.

Twitter
Schimbaţi informaţii
pe mobil
Facebook
Deveniţi fan
al paginii Convenţiei
Newsletter
Abonaţi-vă la
la buletinul informativ lunar
Rss feeds
Primiţi noutăţile
în timp real
Cu sprijinul politic al Comisiei Europene Cu sprijinul politic al Comisiei Europene. Site web coordonat de Oficiul pentru Convenţia primarilor.
Noutăţi | Agendă | Hartă site | Ajutor RSS | Credite | Juridic